Szkolenie dla Laboratoriów WSSE “Oznaczanie mikotoksyn w żywności techniką LC MS/MS”
Rejestracja na szkolenie dla Laboratoriów Wojewódzkich Stacji Sanitarno-Epidemiologicznych dotyczące oznaczania mikotoksyn w żywności techniką LC MS/MS
Krajowe Laboratorium Referencyjne ds. Mikotoksyn w Zakładzie Bezpieczeństwa Żywności NIZP PZH – PIB uprzejmie zaprasza na szkolenie praktyczne pt.
Oznaczania mikotoksyn w żywności techniką LC MS/MS
Kurs odbędzie się w siedzibie NIZP PZH – PIB w Warszawie, ul Chocimska 24, w dniach 25.11.2024 w godzinach 11:00-15:30 i 26.11.2024 w godzinach 09:00-14:00
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności