European Public Health Association – Newsletter February 2015. Post published:3 marca 2015 Więcej (PDF) Opens in a new window Opens in a new window Read more articles Previous PostNIZP-PZH zaprasza na warsztaty tematyczne Następny wpisCO MA W SOBIE ŻYWNOŚĆ, czyli codzienne dylematy konsumenta Może ci się spodobać również Szkolenie “Elastyczny zakres akredytacji – studium przypadku dla badań chemicznych żywności” 30 listopada 2023 Szkolenie: “FoodEx2 – Europejski System Klasyfikacji Żywności” 30 listopada 2023 OFERTA BADAŃ W ZAKRESIE OZNACZANIA ZAWARTOŚCI WIELOPIERŚCIENIOWYCH WĘGLOWODORÓW AROMATYCZNYCH (WWA) W ŻYWNOŚCI 11 lutego 2014
Szkolenie “Elastyczny zakres akredytacji – studium przypadku dla badań chemicznych żywności” 30 listopada 2023
OFERTA BADAŃ W ZAKRESIE OZNACZANIA ZAWARTOŚCI WIELOPIERŚCIENIOWYCH WĘGLOWODORÓW AROMATYCZNYCH (WWA) W ŻYWNOŚCI 11 lutego 2014