“Badania indywidualnego spożycia żywności i stanu odżywienia w gospodarstwach domowych”Zapraszamy do pobrania: Opens in a new window Opens in a new window Opens in a new window Read more articles Previous PostPublikacja “Zdrowie publiczne 3.0” Następny wpisRAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022 Może ci się spodobać również Raport otwarcia „Badanie i ocena wpływu klimatu na stan zdrowia oraz wypracowanie działań związanych z adaptacją do jego zmian” 20 maja 2019 Stanowisko Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego – Państwowego Zakładu Higieny w sprawie farm wiatrowych 8 marca 2016 Raport – Program zwalczania następstw zdrowotnych używania wyrobów tytoniowych i wyrobów powiązanych w ramach Narodowego Programu Zdrowia 17 czerwca 2020
Raport otwarcia „Badanie i ocena wpływu klimatu na stan zdrowia oraz wypracowanie działań związanych z adaptacją do jego zmian” 20 maja 2019
Stanowisko Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego – Państwowego Zakładu Higieny w sprawie farm wiatrowych 8 marca 2016
Raport – Program zwalczania następstw zdrowotnych używania wyrobów tytoniowych i wyrobów powiązanych w ramach Narodowego Programu Zdrowia 17 czerwca 2020