“Badania indywidualnego spożycia żywności i stanu odżywienia w gospodarstwach domowych” Post published:17 stycznia 2022 Zapraszamy do pobrania: Opens in a new window Opens in a new window Read more articles Previous PostPublikacja “Zdrowie publiczne 3.0” Następny wpisRAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022 Może ci się spodobać również Znakowanie wartością odżywczą z przodu opakowania jako element pomagający w zdrowym i zrównoważonym sposobie odżywiania 14 grudnia 2023 Toksyna botulinowa 3 sierpnia 2018 RAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022 16 lutego 2022
Znakowanie wartością odżywczą z przodu opakowania jako element pomagający w zdrowym i zrównoważonym sposobie odżywiania 14 grudnia 2023
RAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022 16 lutego 2022